MOBILNA PROTETIKA

MOBILNA PROTETIKA

ODLIČNA REHABILITACIJA KOD POTPUNE BEZUBOSTI

Mobilna protetika koristi se u onim slučajevima kada zbog određenih razloga nije moguće ugraditi fiksni protetski nadomjestak. 

Mobilni nadomjestak može se izvaditi iz usta i ponovno vratiti u usta bez dodatnih stomatoloških zahvata, a uspješno imitira izgled prirodnih zubi i poboljšava njihovu estetiku i funkcionalnost čeljusti.

POTPUNE (TOTALNE) PROTEZE

Potpune proteze nadomještaju sve zube kod potpuno bezubih pacijenata. One vraćaju prirodni osmijeh, uklanjaju poteškoće pri govoru te vraćaju potpunu funkcionalnost čeljusti pacijentima koji su zbog traume izgubili sve zube u usnoj šupljini.

DJELOMIČNE (PARCIJALNE) PROTEZE

Djelomične proteze koriste se u nadomještanju izgubljenih zubi kod pacijenata koji su traumom izgubili određeni broj zubi, a ostale zube su sačuvali. Ona se oslanja na preostale prirodne zube i na okolna tkiva u usnoj šupljini.

VERTEX THERMOSENS (ELASTIČNE) PROTEZE

Vertex ThermoSens proteze su elastične proteze načinjene od ThermoSens  materijala koji u sebi ne sadrži nikakve kemikalije ili akrilat i stoga je pogodan pacijentima alergičarima. Izuzetno je fleksibilna i otporna na udarce te zbog svoje elastičnosti odgovaraju svakoj usnoj šupljini.

WIRONIT PROTEZE

Wironit proteze su djelomične proteze izrađene od legure koja se naziva Wironit. One imaju veću izdržljivost od akrilatne proteze, pruža ugodnost pacijentu, a kvačicama se pričvršćuje za preostale prirodne zube.

E

Imate pitanje za nas?

Naši iskusni i stručni dentalni tehničari su Vam na raspolaganju i rado će Vam pomoći.